Светодиодни “ангелски очи”

car tuning

Формата на фаровете правят леката кола различна от всички останали. Едно от оригиналните решения за подновяване на индивидуалността на автомобила и придаване на характерна и уникална особеност на силуета е монтирането на автомобилни светлини тип „Ангелски очи”.

Технологията е разработена през 90-те години и до скоро се ползваше само при фабрични модели. С подобряването на технологиите и усъвършенстването на процесите на производство, реално може да се вземе отделен чифт ангелски очи, и по-късно да се инсталира на колата.

В избор на конкретния тип крушчици е задължително да се провери съвместимостта и възможността за инсталиране на определения модел кола също и с вида на фара, с който е снабден. Има и универсални рингове, подходящи за много видове фарове, без да се налага модификации и допълнително изрязване.

По същността си ангелските очи представляват обръчи с гъсто разположени във вътрешността си светодиоди, които опасват самия фар. Произвеждат се по три варианта – CCFL – ползваща хладен катод, приличаща на луминисцентната светлина, LED – крушки лед и RGB – ново поколение “ангелски очи”, излъчващи 2 пъти по-силна светлина сравнявана с тази на CCFL варианта. Животът им е удължен до 100 хиляди часа! Излъчваната светлина е в най-различни багри.

Могат да се поставят както на задните, така и на предните светлинни компоненти на колата. Наистина няма ограничение дали ще бъдат употребявани в секцията на мигачите или фара.

Плюс стилния дизайн ангелските очи засилват и осветяването на пътния участък, което ги прави освен декоративен и полезен елемент, улесняващ карането на автомобил през тъмната част от деня.

Достъпната крайна цена и сравнително лесния монтаж и демонтаж на повечето фарове, създават ринговете все по-искан аксесоар за тунинг. Идеално решение за осъвременяване и освежаване на вашия собствен автомобил.

Прочетете пълната информация: тунинг брони