Дайте чанти на жените, те перфектно знаят какво точно да вършат с тях

bags

Дамите обожават дамски чанти и също така точно това е ясно на абсолютно всички. Без значение от това дали те заминават на дискотека, бар, вечеря, разходка в парка или просто на работа, видовете чанти са съобразени с различни причини, където може да се озове само една дама. Поради горепосочената причина ако сте дама и бихте искали чанта, вие много бързо можете да си купите дамски чанти през интернет от почти всеки сайт или да обиколите магазините за чанти и обувки. Можете и да си харесате дамски чанти на ниски крайни цени или просто на едни от много скъпите такива. Подборът е изцяло ваш. Вие сте дама и като такава е хубаво да сте запознати какво реално ще вършите с определена дамска чанта, но дали наистина е точно така? Разбирате ли в действителност как точно да използвате дамската си чанта и тя да прикрива някой от недостатъците ви?

Всички ние сме човешки същества в края на краищата. Точно като такива притежаваме проблеми и неща, с които се срамуваме. По този начин наречените комплекси, които не са въобще хубави, но какво реално да се върши, имаме ги. Те ни карат да се чувстваме дискомфортно в определени моменти. Женски чанти възможно е дори да бъдат от полза в този случай.

В такива моменти примерно би трябвало да избираме чанти, като са в контраст с нашето телосложение и структура. Така например, ако сте нисичка, и бихте желали да ви смятат за по-висока от реалното, то трябва да захвърлите чантите с дълги дръжки. За вашата личност са дамски чанти с по-голям обем. В случай, че сте госпожа с овални извивки на тялото, то спрете се на квадратни чанти, като и на тези- стандартни по номер. Не залагайте на много малки дамски чанти. Дамска чанта без дръжки в много малки размери ще се изгуби в ръчичките ви и точно това ще ви кара да изглеждате доста по-овална от това, което сте в действителност. Ако случайно сте по едра в зоната на бедрата и талията, за вас са чанти, които имат скъсени дръжки и приключват около под мишниците. Именно тези чанти, които приключват около комплексната ви зона, ще изглеждат също така, и тя да прилична на още по значителна.

Натиснете тук: http://paulaventi.com/best/дамски-портфейли