Как точно да си купите правилната селфи пръчка?

selfie stick

На лице са три главни типа селфи стикове (пръчки за селфи):

Пръчка за селфи с опция bluetooth. Този стик може да бъде използван с Android или iPhone. Има на дръжката бутон, с който може да се направи селфи.

Селфи пръчка, свързана с жака за слушалки на смартфона. И тук също има бутон, което можете спокойно да използвате, за да стане снимката.

Пръчка без наличието на функция за дистанционно задействане. Голяма част от тези стикове се продават с Дистанционно с bluetooth връзка.

Съвет да не използвате селфи стик, който не разполага с бутон за задействане, тъй като трябва да използвате таймера на вашия фотоапарат, за да бъде направена снимка. Много лесно може дистанционното да бъде изгубено, а и много трудно може да се ползва когато държите пръчката.

Най-добрият избор в този случай са тези с Bluetooth опция, най-вече ако желаете да си направите снимка от още по-далечно разстояние без да използвате пръчката, като например го подпрете до някоя стена.

Истинският проблем е, че може да е малко сложно да комбинирате телефона си с Bluetooth устройството, това е много срещан проблем на потребителите. Освен това не бива да забравяте да презареждате батерията на пръчката, като ползвате кабел с USB.
Аз лично бих си избрал селфи пръчка, която притежава кабел за слушалки, защото при самия него няма проблеми по отношение на съвместимост и зареждане. Зарядът идващ от жака за слушалки, позволява на ползвателя да ползва бутона. Макар че точно този вариант не е от най-високотехнологичните, е наистина доста добро. А и няма да ви създаде проблеми и да Ви арестуват в Южна Корея. Въпреки това именно тези селфи стикове са по-евтина опция в сравнение с другите.

Открийте още: порцеланови чаши