Какъв модел женска ризка е точния за мен?

women shirtsПрекаленото скитане по магазините Ви е писнало ? Нуждаете се от чисто нова женска ризка и не сте в състояние да си подберете вид, подходящ за Вас? Ето и няколко хубави съвета по какъв начин ефективно да направите подходящия подбор.

Съчетаване с панталони: точно тук имате няколко варианта в зависимост от модела на панталоните. Ако панталона е тесен, вид клин или пък тип цигара ризата несъмнено трябва да е впита или стегната като модел.

За този случай може да е раздвижена с любопитен аксесоар ако случайно конкретната ризка е по-скромна и точно така да допринесете и акцент в дрехите си. Но ако панталона е широк като кройка просто ползвайте широка ризка. Точно това комбиниране е подходящо за дами с по-големи мерки.

Съчетаване на пола с ризка: Заради доста разнообразните кройки на поли щем не щем нужно е да съобразим и ризката с тях. Основното правило в този случай/ както беше и при панталонките/ важи и в този случай – приличен, втален модел пола плюс същия модел риза. Поли тип молив и вталени поли е необходимо да се съчетаят именно с ризка по тялото да не стане асинхрон в общата визия. Относно цветовете наистина няма от какво точно прекалено много да се тревожите – черната пола до коляно е възможно да се комбинира на практика с абсолютно всеки цвят дамска ризка. В последно време желани са леко цикламените цветове също така и отделните багри на бордо цвят. Ако пък не Искате да рискувате подберете стандартният метод – бяла риза и черна пола.

Дамската ризка се вписва също правилно в комбинация и с костюмче от два компонента – съчетание от сако и панталон или пола. Повечето жени го харесват като всекидневен офисен тоалет най-вече заради всекидневни срещи с партньори и клиенти.

Един чудесен номер, можещ да се включи е изборът на допълнителни аксесоари. Само една прекрасна брошка, шалче или пък даже по скромно колие би могло да разчупи визията Ви и ако сте с да кажем ризка с един цвят.

Не е нужно да имате доста багри ризки в случая, а единствено коректния аксесоар. Ако кройката е по свободна спокойно ползвайте брошка или друго бижу с нескъпоценно камъче например. На по-втален модел носете многоцветни шалчета за да придадете необходимото внимание именно на разгръщащия модела допълнителен елемент. Точно така с няколко различни цветове ризка и малко на брой правилно подбрани елемента сте в състояние да сътворите доста варианти без да инвестирате много пари. Един важен съвет – експериментирайте. Не си задавайте вие сами граници на външния вид. Обкръжаващите ви ще забележат усилието Ви и ще бъдете оценени подобаващо.

Продължете тук: https://www.vardfashion.com/fshn/